^ Back to Top
facebook
×

Hiba

Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

 

 

Császár Község Önkormányzata 2016. évben pályázatot nyújtott be a KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16 Csatlakozási konstrukció az önkormányzati ASP rendszer országos kiterjesztéséhez című támogatás elnyerésére.

 

A „Császár Község Önkormányzata ASP KÖZPONTHOZ VALÓ CSATLAKOZÁSA” című pályázatunk sikeres elbírálásban részesült, amelynek során 6.996.067,- Forint támogatásban részesültünk.

 

A projekt célja az adminisztratív terhek csökkentése, amely a szolgáltató közigazgatás szervezési feltételeinek fejlesztésén (szervezet-, szabályozás és folyamatfejlesztés) és az elektronikus folyamatok fejlesztésén, szakrendszerek egységesítésén, (tovább) fejlesztésén, szolgáltatóképességének növelésén keresztül valósítható meg. A  pályázat a magas szintű és korszerű (lakossági, államigazgatási és vállalkozások által használt) közigazgatási e-ügyintézési megoldások bevezetését támogatja.

 

Az elnyert támogatási összegből eszközbeszerzés, oktatás, szakrendszerek kialakítása történik.

 

A projekt várható befejezésének dátuma 2018. június.

 

 

 

 

 

Kedvezményezett neve:Császár Község Önkormányzata

Projekt címe:Nyitnikék Óvoda felújítása Császáron

Projekt azonosító száma:TOP-1.4.1-15-KO1-2016-00003

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2017.12.31.

A támogatás összege:10 500 000 Ft

Támogatás mértéke: 100%

Aprojekt tartalmának bemutatása:

Császár község 3 csoportos óvodája hatalmas udvarral rendelkezik, amelyet jelenlegi állapota miatt sajnos nem tudnak megfelelő módon kihasználni a nevelés során. Az Önkormányzat a vissza nem térítendő európai uniós támogatásból a gyermekek udvaron töltött idejéhez kívánja megteremteni a biztonságos, egészséges mozgást fejlesztő játékteret, ezért a projekt keretében egy szakaszon új,stabilkerítést építtet, fedett kültéri homokozótalakíttat ki, valamint az EU által előírt szabványoknak megfelelőjátékeszközöket telepíttet.

 

eu2